Προφίλ

Η πορεία της IrisGold ξεκινάει το 1973 από την Θεσσαλονίκη, ως ένα μικρό οικογενειακό ατελιέ κατασκευής χρυσών κοσμημάτων. Τα κοσμήματα IrisGold, που παρουσιάζονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, κερδίζουν γρήγορα την εμπιστοσύνη του κόσμου, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση τους.

Το 1999, η IrisGold πρωτοτυπεί και σε κάτι ακόμα. Επιλέγει να αφήσει την συμπρωτεύουσα, και να εγκαταστήσει την παραγωγική της μονάδα στο νησί της Θάσου, όπου το 2002 συστεγάζοντας και μία πολυτελή έκθεση,  δημιουργείται το IrisGold Jewelry Factory, ένας πρότυπος  χώρος κατασκευής και διάθεσης κοσμημάτων απευθείας στο κοινό όπου σήμερα αποτελεί πλέον τουριστικό αξιοθέατο με 50.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Το 2008, η IrisGold, κατανοώντας τις τάσεις τις αγοράς για οικονομικό κόσμημα, μεταφέρει την τεχνογνωσία και την λεπτομέρεια του χρυσού στο ασήμι, δημιουργώντας μοναδικές συλλογές κοσμημάτων, τα οποία διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα και κερδίζουν αμέσως την εμπιστοσύνη  του Ελληνικού κοινού.

Το 2012 και το 2013 δημιουργούνται στην καρδιά της πρωτεύουσας της Θάσου και 2 υποκαταστήματα, το "IrisGold Limenas Branch" και το "IrisGold Outlet Store".